Iznova osmišljena
higijena

Posebni higijenski dizajn perilica posuđa

Higijena je od najveće važnosti u prostorijama za pranje posuđa, osobito u profesionalnim kuhinjama. To je razlog zašto je poduzeće Winterhalter usmjereno na dobro osmišljen higijenski koncept prilikom razvoja svojih perilica - od potpultnih do perilica posuđa s tračnim prijenosom. Posebni higijenski dizajn perilica s tračnim prijenosom sprječava stvaranje naslaga prljavštine i bakterija. To osigurava higijenski proces i održivo smanjuje troškove pranja.

Zakretanje higijenskih vrata pod kutom od 180°.

Duboko uvučena higijenska vrata sa dvostrukom stjenkom i glatkom unutrašnjošću ne dozvoljavaju nakupljanje prljavštine i bakterija. Ona se zakreću pod kutom od 180°, što omogućuje lako ručno čišćenje unutarnjih strana vrata. Osim toga, unutrašnjosti perilice moguće je vrlo lako pristupiti.

Automatsko samočišćenje

Tokom rada, rotirajućim mlaznicama redovito se čisti područje poklopca perilice kada čisto posuđe iz spremnika prijeđe u područje ispiranja. Na kraju radnog dana, cijela perilica posuđa ispire se svježom vodom, a voda iz spremnika se ispušta. To osigurava higijenu, a napori potrebni za ručno pranje značajno su smanjeni.

Sustav ispušnog zraka s filtrom protiv masnoće

Jedinstveni ispušni sustav dio je higijenskog koncepta MT serije. Filtar protiv masnoće štiti ispušni kanal od onečišćenja, pri čemu se izbjegava taloženje masnoće. Masnoća ne može prodrijeti u kuhinjski prostor, što je veliki plus za pozitivnu klimu u kuhinji.

Dobro osmišljen higijenski koncept

Dobro osmišljen higijenski koncept MT serije poduzeća Winterhalter zaokružuju duboko postavljeni higijenski spremnici, glatka higijenska stražnja površina bez podiznih elemenata, sustav za čišćenje s izmjenjivačem topline i dvije zakretne ruke pranja. Proces pranja obavlja se prema higijenskoj normi DIN 1051.

Više informacija/kontakt podaci

Polja sa * su obvezna!

Želim više informacija o:
sljedećoj vrsti perilice:
sljedećoj temi: