Iznova osmišljeno
pranje pribora za jelo

Pribor za jelo koji se sjaji bez poliranja

Perilice pribora za jelo UC serije i kompaktni uređaj za obrnutu osmozu AT Excellence-S savršena su kombinacija za blistave rezultate pranja bez potrebe za poliranjem. Vaš pribor za jelo bit će blistavo sjajan - nehigijensko poliranje koje zahtijeva previše vremena stvar su prošlosti. Pribor za jelo je nakon ciklusa pranja odmah spreman za ponovno korištenje. Štedite vrijeme i novac.

Perilice pribora za jelo - sjajan pribor za jelo bez potrebe za poliranjem.

Posebno razvijene perilice pribora za jelo UC serije osiguravaju higijensko pranje pribora. Tlak i temperatura pranja prilagođavaju se zahtjevima za pranje pribora za jelo. Poslije ciklusa pranja u trajanju od pet minuta, dobit ćete savršeno blistav pribor za jelo bez potrebe za dodatnim poliranjem, a također ćete imati korist od značajne uštede vremena i troškova.

Uređaj za obrnutu osmozu AT Excellence-S za sjajne rezultate pranja.

Netretirana voda sadrži različite dodatne sastojke. Ovi materijali mogu na priboru za jelo ostaviti naslage koje su vidljive kao mrlje. Uređaj za obrnutu osmozu AT Excellence-S potiskuje netretiranu vodu kroz membrane gdje se filtrira oko 98 % svih naslaga materijala. Nakon pranja nema nikakvih naslaga na priboru za jelo te je naknadno poliranje suvišno.

Savršeni rezultati pranja zahvaljujući opsežnom sustavu.

Sve komponente u sustavu poduzeća Winterhalter doprinose savršenim rezultatima pranja. U tu svrhu poduzeće Winterhalter uz perilice pribora za jelo i usklađenu pripremu vode nudi posebne umetke za pribor za jelo, kao i visokoučinkovita sredstva za pranje i higijenske proizvode za ispiranje. K tomu, preporučamo upotrebu sudopera za prethodnu pripremu pribora za jelo.

Više informacija/kontakt podaci

Polja sa * su obvezna!

Želim više informacija o:
sljedećoj vrsti perilice:
sljedećoj temi: