Iznova osmišljeno
pranje čaša

Fleksibilno podešavanje tlaka za blistave čaše.

VarioPower, sustav pranja s fleksibilnim podešavanjem tlaka, čini perilice čaša UC serije jedinstvenim. Ovo su prve perilice posuđa na svijetu koje imaju program za svaku vrstu čaša. Nježno čiste fine čaše za vino, a snažno masivne čaše za pivo. Time se osigurava savršeni sjaj uz optimalno pranje.

Varijabilno podešavanje tlaka

Poduzeće Winterhalter je sa sustavom VarioPower jedini ponuditelj perilica s varijabilnim reguliranjem tlaka pranja. Izborom odgovarajućeg standardnog programa, fino, osjetljivo posuđe moguće je prati pod niskim, a teško, masivno posuđe pod visokim tlakom. Drugi čimbenici pranja, kap što su vrijeme, doziranje sredstava za pranje i temperatura, automatski se prilagođavaju.

Inovativno eliptično polje pranja

Najvažniji zadatak perilice posuđa je postizanje savršeno higijenskog rezultata pranja. Eliptična polja pranja koja se nalaze na vrhu i dnu osiguravaju optimalni učinak pranja i ravnomjernu pokrivenost površine. Glavni sustav i sustav ispiranja nalaze se u istom polju pranja, tako da nema problematičnih mjesta gdje voda ne dolazi u doticaj sa dijelovima posuđa.

Ugrađene mlaznice za pranje i ispiranje

Ugrađene mlaznice za pranje i ispiranje karakteristične su po svojim eliptičnim poljima pranja i razlikuju se po veličini, obliku i kutu. One omogućuju da posuđe bude dostupno mlazu vode iz različitih kutova kako bi se pokrile sve površine, pri čemu se osiguravaju optimalni rezultati pranja.

Tehnička animacija sustava VarioPower

Više informacija/kontakt podaci

Polja sa * su obvezna!

Želim više informacija o:
sljedećoj vrsti perilice:
sljedećoj temi: