Iznova osmišljena
održivost

Održiva tehnologija pranja posuđa - iz ljubavi prema okolišu

Kao odgovorno poduzeće, Winterhalter promiče očuvanje resursa i održiva rješenja kod pranja posuđa. Pomoću inovativne tehnologije smanjujemo potrošnju vode, energije i upotrebu sredstava na minimum. Na taj način čuvamo okoliš i smanjujemo operativne troškove naših kupaca.

irt – Intelligent Resource Technology (inteligentna tehnologija potrošnje resursa)

Zahvaljujući Winterhalterovom irt konceptu potrošnja resursa može se trajno smanjiti uz ostvarivanje najboljih rezultata pranja. Koristit ćete manje energije, vode, sredstva za pranje i sredstva za ispiranje te ćete sa svakim ciklusom pranja čuvati okoliš.

Štedite energiju sa sustavom izmjenjivača topline

Kod izvedbi perilica posuđa poduzeća Winterhalter sa sustavom Energy učinkoviti sustavi izmjenjivača topline odgovorni su za uštedu energije. Putem funkcije Energy energija iz toplog ispušnog zraka koristi se za zagrijavanje hladne ulazne vode. Dodatni izmjenjivači topline iz otpadne vode i ispušnog zraka, dostupne kod određenih serija perilica, također doprinose uštedi energije.

Trajno smanjite potrošnju vode

U svrhu dobivanja savršenog rezultata pranja, poduzeće Winterhalter precizno je prilagodilo četiri čimbenika (temperatura, vrijeme, sredstva za pranje i ispiranje, mehanika) na predmete pranja, tipičnu vrstu zaprljanosti i individualne uvjete. Perilica posuđa, priprema vode, sredstvo za pranje i sredstvo za ispiranje te odgovarajuće košara za pranje optimalno su prilagođeni, kako bi se potrošnja vode držala što je moguće nižom.

Učinkoviti sustavi za ispiranje i filtriranje svih perilica osiguravaju smanjenje potrošnje vode i prilagođenost razine vode potrebne za ponovno ispiranje.

Minimalna potrošnja sredstva za pranje i sredstva za ispiranje

Zahvaljujući točno određenim komponentama (perilica, priprema vode, sredstva za pranje i ispiranje, košare za pranje), sredstvo za pranje i sredstvo za ispiranje mogu se optimalno dozirati u najmanjim mogućim količinama. To znači da sa svakim ciklusom pranja doprinosimo zaštiti okoliša.

Prilikom razvoja naših sredstava za pranje i higijenskih proizvoda za ispiranje stavili smo veliki naglasak na prihvatljivost za okoliš i u paleti proizvoda imamo biološka sredstva za pranje koji pH otpadne vode održavaju neutralnim.

Više informacija/kontakt podaci

Polja sa * su obvezna!

Želim više informacija o:
sljedećoj vrsti perilice:
sljedećoj temi: