Iznova osmišljena učinkovitost

Najbolji rezultati pranja
i maksimalna ekonomska učinkovitost

Potrošnja vode i energije jedan je od najvažnijih kriterija prilikom kupnje profesionalnih perilice posuđa. Da li je perilica posuđa isplativa investicija ne ovisi samo o cijeni proizvoda, nego prvenstveno odlučuju vrijednosti potrošnje . Poduzeće Winterhalter koristi najmoderniju tehnologiju za minimiziranje potrošnje vode, energije i sredstava za pranje i ispiranje kod svih svojih perilica posuđa. To znatno smanjuje operativne troškove.

irt – Intelligent Resource Technology (inteligentna tehnologija potrošnje resursa)

Zahvaljujući Winterhalterovom irt konceptu, potrošnja resursa može se trajno smanjiti uz ostvarivanje najboljih rezultata pranja. Koristit ćete manje energije, vode, sredstva za pranje i sredstva za ispiranje. Time ćete smanjiti svoje operativne troškove i svakim ciklusom pranja sačuvati okoliš.

Smanjite potrošnju materijala - perite ekonomičnije

Dobro osmišljena rješenja ispiranja poduzeća Winterhalter osiguravaju ekonomično korištenje energije, vode i sredstava za pranje i ispiranje: kod izvedbi perilica posuđa poduzeća Winterhalter sa sustavom Energy učinkoviti sustavi izmjenjivača topline odgovorni su za energetski održivu uštedu. Vlažna, topla vodena para izravno se isisava iz unutrašnjosti te se tako dobivena energija koristi za zagrijavanje hladne ulazne vode. Učinkoviti sustavi za filtraciju sapunice u svim serijama perilica doprinose minimiziranju upotrebu vode i sredstva za pranje i ispiranje.

Izbjegavajte oštećenja - štedite na troškovima

Poduzeće Winterhalter sa svojom inovativnom tehnologijom za pranje osigurava savršene rezultate pranja. Osim toga, možete se osloniti na proces pranja koji je štedljiv. To pomaže kod izbjegavanja loma čaša i oštećenja osjetljivih dekoracija na visokokvalitetnom posuđu. Za vas to znači da nećete biti izloženi nikakvim neželjenim troškovima vezanim za kupnju nove opreme te da vaši operativni troškovi neće rasti.

Više informacija/kontakt podaci

Polja sa * su obvezna!

Želim više informacija o:
sljedećoj vrsti perilice:
sljedećoj temi: