Winterhalter - stručnjak za profesionalno pranje posuđa

Uspjeh na međunarodnoj razini.
Izvrsne tehnologije za profesionalno pranje posuđa.

Poduzeće Winterhalter je stručnjak za profesionalne sustave pranja posuđa. Perilice posuđa, proizvodi za čišćenje, uređaji za pripremu vode i košare osiguravaju savršene rezultate pranja. Proizvode poduzeća Winterhalter odlikuje njihova inovativnost, učinkovitost, lakoća uporabe i rezultati koji se u profesionalnim kuhinjama ostvaruju desetljećima.

Diljem svijeta cijeli spektar ugostiteljskih objekata i catering podueća oslanja se na marku i proizvode za profesionalno pranje posuđa poduzeća Winterhalter.

Poduzeće Winterhalter je 1947. godine u Friedrichshafenu u južnoj Njemačkoj utemeljio Karl Winterhalter. Danas obiteljsku tvrtku vode Jürgen i Ralph Winterhalter, sin i unuk utemeljitelja. S više od 1200 zaposlenika u cijelom svijetu, poduzeće pod vodstvom vlasnika jedna je od globalnih igrača u industrijskoj proizvodnji proizvoda za profesionalne kuhinje.

Glavno sjedište poduzeća nalazi se u Meckenbeurenu u Njemačkoj, nedaleko od Bodenskog jezera. Dodatni pogoni otvoreni su u Endingenu (Njemačka) i Rüthiju (Švicarska). Poduzeće Winterhalter je u svijetu zastupljeno u više od 70 podružnica ili partnera.

„Uspjeh je uvijek rezultat timskog rada“ glasi moto poduzeća koji je skovao utemeljitelj Karl Winterhalter. Ova maksima se također oslikava u našim današnjim vodstvenim načelima koja podjednako aktivno slijede naši partneri i zaposlenici.

Direktori

Vlasnici i direktori:
Jürgen i Ralph Winterhalter

Direktor odjela komercijalnih poslova:
dr Viktor Faller

Direktor odjela za marketing i prodaju:
Peter Huber

Direktor odjela za istraživanje i razvoj:
Bernhard Graeff