Impressum

Impressum poduzeća Winterhalter

Informacije sukladno članku 5. Zakona o elektroničkim medijima:

Winterhalter Gastronom GmbH
Winterhalterstrasse 2–12
88074 Meckenbeuren

Osobe ovlaštene za zastupanje:
Jürgen Winterhalter, Lindau/Bodensee
Ralph Winterhalter, Lindau/Bodensee

Telefon: +49 7542 402-0
Telefaks: +49 7542 402-187
E-pošta: info@winterhalter.biz

Upis u sudski registar:
tvrtka je upisana u sudski registar.
Trgovački sud: Okružni sud u Ulmu
Matični broj: HRB 630314
OIB tvrtke sukladno članku 27. Zakona o porezu na dodatnu vrijednost:
DE217382667

Osoba odgovorna za sadržaj sukladno članku 55. stavka 2 Međudržavnog sporazuma o radiodifuziji:

Thomas Böhme
Winterhalter Gastronom GmbH
Winterhalterstrasse 2–12
88074 Meckenbeuren

Tel.: +49 7542 402-5322
Izvor: Autor impressuma, odvjetnik specijaliziran za internetsko pravo Sören Siebert


Isključenje odgovornosti:

Odgovornost za sadržaj:

sadržaj na ovim stranicama sastavljen je s najvišom mogućom pažljivošću. Međutim, ne možemo jamčiti cjelovitost, točnost i ažurnost sadržaja na ovim stranicama. Kao davatelj usluga odgovorni smo za vlastiti sadržaj na ovim stranicama u skladu s općim zakonima prema članku 7. stavku 1. Zakona o elektroničkim medijima. Sukladno člancima 8. do 10. Zakona o elektroničkim medijima, kao davatelj usluga nismo dužni pratiti informacije koje se prenose ili spremaju izvan okvira ovih stranica ili služe u svrhu istraživanja, a mogu ukazivati na nezakonite aktivnosti. Obveze za uklanjanje i blokiranje korištenja informacija sukladno općim propisima ostaju nepromijenjene. Bilo kakva odgovornost u tim slučajevima moguća je samo od trenutka ustanovljavanja utemeljene nepravilnosti. Ako do toga dođe, odmah ćemo ukloniti takve informacije.

Odgovornost za poveznice
Naša stranica sadrži poveznice na web stranice trećih strana na čiji sadržaj nemamo nikakav utjecaj. Stoga ne možemo snositi nikakvu odgovornost za sadržaje izvan okvira ovih stranica. Vlasnik ili urednik relevantne stranice snosi odgovornost za njezin sadržaj. Povezane stranice provjerene su radi mogućeg kršenja zakona u vrijeme povezivanja. U trenutku povezivanja nije pronađen nezakonit sadržaj. Stalna provjera sadržaja na povezanim stranicama nije moguća bez konkretnih dokaza o kršenju zakona. Ako do toga dođe, odmah ćemo ukloniti odgovarajuće poveznice.

Autorsko pravo
Sadržaj i djela na ovim stranicama koje je sastavio urednik stranice podliježu njemačkom Zakonu o autorskom pravu. Umnožavanje, prerađivanje, dijeljenje ili bilo koja vrsta uporabe ovih stranica koja izlazi iz okvira Zakona o autorskom pravu zahtijeva pismeno odobrenje autora ili izrađivača. Preuzimanje sadržaja i kopiranje ove stranice dopušteno je samo za nekomercijalnu i privatnu uporabu. Ako sadržaj ove stranice nije izradio urednik, potrebno je pridržavati se autorskih prava trećih strana. Sadržaj stranica trećih strana odgovarajuće je naznačen. Molimo obavijestite nas ako ustanovite kršenje Zakona o autorskim pravima. Svaki sadržaj koji smatramo protivnim zakonu bit će uklonjen.

Zaštita podataka

Korištenje naše web stranice načelno je moguće bez ostavljanja osobnih podataka. Prikupljanje osobnih podataka na našim stranicama (kao što su ime i prezime, adresa ili adresa e-pošte) uvijek se odvija na dobrovoljnoj osnovi. Ovi podaci neće biti proslijeđeni trećim stranama bez vašeg izričitog odobrenja.

Napominjemo da prijenos podataka putem Interneta (kao što je komunikacija putem e-pošte) može imati sigurnosne rupe. Besprijekorna zaštita podataka od pristupa trećih strana nije moguća. Korištenje kontaktnih podataka objavljenih u okviru impressuma u svrhu slanja neželjenih promidžbi izričito je zabranjeno. Urednici stranica zadržavaju pravo poduzeti zakonske mjere u slučaju neželjenog slanja informativnog materijala putem nepoželjene elektroničke pošte (spama).

Izjava o zaštiti podataka kod korištenja programskih dodataka za Facebook (tipka „sviđa mi se“)
Na našim stranicama integrirani su programski dodaci za društvenu mrežu Facebook, 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, SAD. Programski dodaci za Facebook su na našoj stranici naznačeni logotipom tvrtke Facebook ili tipkom „sviđa mi se“. Pregled programskih dodataka za Facebook možete naći ovdje: developers.facebook.com/docs/plugins/.
Kada posjetite našu stranicu, vaš će preglednik izravno povezati programski dodatak s Facebook poslužiteljem. Facebook će primiti informaciju da ste posjetili našu stranicu s vašom IP adresom. Dok ste prijavljeni na svom Facebook računu, klikom na tipku „sviđa mi se“ možete se putem svog Facebook profila, povezati sa sadržajem na našim stranicama. Time Facebook može povezati pristup našoj stranici s vašim korisničkim računom. Napominjemo da kao ponuditelj stranica nemamo informacije o sadržaju poslanih podataka niti o njihovoj uporabi od strane tvrtke Facebook. Podrobnije informacije možete naći u izjavi o zaštiti podataka tvrtke Facebook na de-de.facebook.com/policy.php

Ako ne želite da Facebook ima pristup informacijama o vašem pristupu našoj stranici putem vašeg korisničkog računa, molimo odjavite se s Facebook računa.

Pojašnjenje o zaštiti podataka kod korištenja analitičkog servisa Google Analytics
Ova web stranica koristi Google Analytics, servis za web analizu tvrtke Google Inc. („Google“). Google Analytics koristi takozvane kolačiće (cookies), tj. tekstualne datoteke koje se spremaju na vašem računalu i koje omogućuju analizu načina na koji koristite web stranice. Podaci o načinu na koji koristite ove web stranice, koje je kolačić kreirao, obično su pohranjeni na Googleovom poslužitelju u SAD-u. U slučaju aktiviranja IP anonimnosti na ovoj web stranici, Google će u državama članicama Europske unije ili u državama potpisnicama sporazuma Europskog gospodarskog prostora skratiti vašu IP adresu.

Puna IP adresa će samo u iznimnim slučajevima biti prenesena na Googleov poslužitelj u SAD-u, gdje će biti skraćena. Google će u ime urednika ove web stranice koristiti ove podatke za analizu načina na koji koristite web stranice kako bi generirao izvješća o aktivnostima na web stranici i uredniku web stranice ponudio dodatne usluge vezane uz korištenje Interneta. IP adresa koja je poslana s vašeg preglednika u okviru analitičkog servisa Google Analytics neće biti dodana bilo kojim drugim podacima na Googleu. Spremanje kolačića možete isključiti putem postavki u vašem pregledniku. Napominjemo da u tom slučaju nećete biti u mogućnosti pristupiti svim funkcijama na ovoj web stranici. Također možete zaustaviti prijenos i zaprimanje podataka koje je kolačić kreirao te podataka vezanih uz vaše korištenje web stranice (uključujući i vašu IP adresu) Googleu, kao i obradu tih podataka preuzimanjem sljedećeg programskog dodatka za preglednik koji se nalazi na sljedećoj poveznici: tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Izjava o zaštiti podataka za korištenje servisa Google Adsense

Ova web stranica koristi Googleov AdSense, servis za povezivanje promidžbi tvrtke Google Inc. („Google“). Google AdSense koristi takozvane kolačiće, tj. tekstualne datoteke koje se spremaju na vašem računalu i koje omogućuju analizu načina na koji koristite web stranice. Google AdSense također koristi takozvane web pratilice (nevidljive grafikone). Preko tih web pratilica mogu se analizirati podaci, kao što je promet posjetitelja ovih stranica.

Podaci koje su kreirali kolačići i web pratilice o korištenju ove web stranice (uključujući IP adresu) i dostava promidžbenih formata prenijet će se na Googleov poslužitelj u SAD-u i tamo će se spremiti. Ove podatke Google može prenijeti svojim ugovornim partnerima. Google neće povezati vašu IP adresu s podacima koje ste spremili.

Spremanje kolačića možete isključiti preko postavki u vašem pregledniku. Napominjemo da u tom slučaju nećete biti u mogućnosti pristupiti svim funkcijama na ovoj web stranici. Korištenjem ove web stranice izjavljujete da se slažete s obradom podataka koje je Google o vama prikupio na prethodno opisani način i u navedenu svrhu.

Korištenje prikupljenih podataka: osim u gore navedene svrhe, podaci koje pružate bit će korišteni sukladno odgovarajućim uvjetima za zaštitu podataka tvrtke Google. Google može objaviti sažete statističke podatke o +1 aktivnostima korisnika ili će iste ponuditi korisnicima i partnerima, kao što su izdavači, zainteresirane strane ili povezane web stranice.

Izvor: izjava o odricanju odgovornosti na eRecht24, portalu o internetskom pravu odvjetnika Sörena Sieberta, izjava o zaštiti podataka tvrtke Facebook, odredbe i uvjeti servisa Google Analytics, izuzeće od odgovornosti servisa Google AdSense, odredbe i uvjeti servisa Google +1